Storytelling

Avui fem 100 seccions! Sí, per a nosaltres és una fita molt important. Qui ens anava a dir aquell 29 d'octubre de 2012, quan vam entrar als estudis de Ràdio Sant Andreu per participar puntualment al Via directa divulgant sobre jocs de taula, que durant més de tres anys la secció seguiria tan viva i en un moment tan dolç en quant a edició de jocs de taula. Hem vist desaparèixer editorials i, alhora, com se n'han creat de noves, pels estudis de l'emissora han passat autors, il·lustradors, editors i dinamitzadors de jocs, tots ells creadors i creatius d'aquest producte d'oci sociocultural que són els jocs de taula.

Avui, per celebrar les 100 seccions comptem amb la presència d'un amic i oient del programa (i aquesta afirmació podeu comptar que no és pas de nyigui-nyogui). El Toni Serradesanferm ens escolta regularment des de la primera secció i nosaltres també hem anat seguint el seu treball en aquests darrers anys. Com va passar pels estudis quan el seu joc VICTUS estava en preproducció, aprofitem l'avinentesa per actualitzar dades i també parlar d'una altra de les seves creacions: Storytelling.

No us perdeu les recomanacions nadalenques finals que us fem. I esteu ben atents quan la secció torni, us explicarem la mecànica d'un sorteig per poder guanyar un Storytelling signat pel seu autor (i cortesia d'ell mateix). Fins aleshores... no pareu de jugar!

[ clica aquí per descarregar l'arxiu ]


Espai conduït per Jordi Milian amb la col·laboració/dinamització de Miquel Jornet.