Watson & Holmes: Diarios del 221B

Continuem parlant de jocs una setmana més al Via directa de Ràdio Sant Andreu. Avui tenim sobre la taula una novetat de factura estatal que ha cridat l'atenció als crítics de Dice Tower, que l'han catalogat com "una de les 10 sorpreses de l'any"! Parlem, ni més ni menys, de Watson & Holmes: Diarios del 221B.

El joc té dues parts clarament identificables: la primera és una mecànica de licitacions per tal d'aconseguir arribar a ubicacions interessants on trobar pistes decisives a l'hora de resoldre cadascun dels 13 casos. La segona és un joc de pistes interrelacionades que inviten a la deducció, però que també poden portar a carrerons sense sortida... durant les partides dóna la sensació real que per guanyar has d'afilar la intuïció una mica més que els teus rivals, i això en un joc amb Watson, Holmes i molts altres personatges de les novel·les de Conan Doyle en el context del Londres victorià... mola molt i ajuda a que l'experiència sigui altament immersiva.

Aquest audio té contingut sorpresa més enllà de la genial música d'acomiadament de la secció. Si sou pacients (o curiosos de mena) segur que us agrada el que hi trobareu!

[ clica aquí per descarregar l'arxiu ]


Espai conduït per Jordi Milian amb la col·laboració/dinamització de Miquel Jornet.