Las Leyendas de Andor: Chada y Thorn

Seguim parlant de jocs al Via directa de Ràdio Sant Andreu. Ho fem endinsant-nos per primer cop en el món fantàstic d'Andor amb la recent apareguda aventura per a dos jugadors anomenada Las Leyendas de Andor: Chada y Thorn.

Un joc stand-alone (autojugable, sense necessitat de barrejar-ho amb el joc més gran de tauler) que manté l'essència de la necessitat inherent de cooperar per poder progressar. Conserva, alhora, tot l'aroma temàtic del seu "germà gran" explicant-nos la història de dos aventurers: Chada i Thorn (i d'un tercer, Stinner, si ens descarregem des del web de Devir aquest material promocional extra per poder jugar-ho en solitari).

Las Leyendas de Andor: Chada y Thorn és un joc que per mecànica i temàtica passa sobradament el filtre dels jocs que ens agraden molt jugar avui dia i us el podem recomanar amb els ulls tancats si sou fans dels jocs cooperatius, de resoldre problemes, de descobrir continguts mentre jugueu i de viure intensament aventures al voltant d'una taula. Aconseguireu sortir de l'illa d'Argentia?

[ clica aquí per descarregar l'arxiu ]


Espai conduït per Jordi Milian amb la col·laboració/dinamització de Miquel Jornet.