Cottage Garden

Avui ens posarem els guants i les botes, agafarem una mica de compost per escampar-ho per tot el parterre i poc a poc plantarem flors i plantes aromàtiques. És el món idíl·lic dels jardins de les cabanes de poble, on quan toca una mica de sol al terra, els gats fan un cau per adormir-se i deixar passar els dies.

Aquest ritme suau i tranquil és el que ha sabut incorporar a Cottage Garden l'autor Uwe Rosenberg (reconegut dissenyador de jocs amb obres mestres com Agricola). Malament comparat amb un altre joc de Rosenberg (Patchwork) per l'aspecte formal de les rajoles de cartró, Cottage Garden ens ofereix un joc que es pot jugar perfectament d'un a quatre jugadors de manera molt plaent. Tot i que comparteix una part important de les mecàniques, les dinàmiques no són tan competitives com a Patchwork i el converteixen en un joc ideal per jugar tota la família.

Hores més tard de gravar aquesta secció ens hem enterat que l'editorial SD Games publicarà Cottage Garden en castellà. Gran notícia i un altre gran joc que ens apropa aquesta editorial!

[ clica aquí per descarregar l'arxiu ]


Espai conduït per Jordi Milian amb la col·laboració/dinamització de Miquel Jornet.