Hit Z Road

Sabeu què és un fals documental? Us sona La guerra dels mons d'Orson Welles? Doncs, si no ho sabeu, es tracta d'una tècnica narrativa i creativa per fer-nos creure que una cosa que no ha passat sí ha passat. Aquí parlem de jocs, però també de formes d'editar jocs. I fem referència a tot això perquè molt probablement tenim entre les nostres mans el primer "fals joc" de la història dels jocs de taula.

Hit Z Road representa ser un joc creat per un nen anomenat Martin després d'haver sobreviscut a una massacre zombi a l'est dels Estats Units. Vivint una aventura inoblidable, el nen i la seva família creuen de punta a punta tot el país per arribar a la costa oest i viure una vida tranquil·la. Allà, en un context postapocalíptic però segur, ja no hi ha escola ni deures... per tant, durant el seu temps lliure en Martin es dedica a reciclar elements d'altres jocs per confeccionar un joc que explica la seva pròpia història de supervivència.

Amb aquest interessant i innovador "vestit" trobem als prestatges de les nostres botigues Hit Z Road, un caprici editorial de l'estudi creatiu francès Space Cowboys, amb cartes brillantment il·lustrades fàcilment que ens recordaran fotogrames de la sèrie The Walking Dead o de la pel·lícula de John Hillcoat La Carretera.

[ clica aquí per descarregar l'arxiu ]


Espai conduït per Jordi Milian amb la col·laboració/dinamització de Miquel Jornet.