Els duros a quatre pessetes, de tant en tant apareixen. Aquest és el cas d'aquest joc familiar que reuneix totes les condicions per triomfar: bon disseny de mecàniques, tema i art molt ben triats i una producció/qualitat de components excel·lents. Un títol amb un PVP de 29,95€ que ha arribat a saldar-se en poc menys d'any i mig a l'increïble preu de 9,99€!

Què pot haver passat per aquesta sobtada abaixada de preu? Un misteri digne del mateix Sebastià d'Arbó. Sigui com sigui Hogar Dulce Hogar té l'honor de ser el joc de taula del que més unitats he comprat (8), superant per poc les 7 còpies de Sushi Go! que al seu temps vaig adquirir: me l'han demanat amics del País Basc, l'he regalat a diferents persones, l'he comprat per a mi i per al club...

Aquesta rebaixa brutal em fa treure un tema interessant: valorem diferent un joc en funció del preu que ens hagi costat? La relació inversió-diversió pot esbiaixar les nostres opinions en un sentit o un altre? Si un joc és car, esperem molt més d'ell? Si un joc és barat, ens sorprèn més agradablement quan li veiem certes bondats? Utilitzeu els comentaris per opinar. Gràcies!