Com cada any, s'apropa la nit del solstici, el que es coneix popularment com la nit més curta de l'any. Fa un temps que des de Còrdova van tenir la brillant idea de fer que aquesta nit tan curta de foscor no ho sigui tant de diversió. Així va nèixer la proposta extensiva de La Nit Més Curta Més Llarga De Jocs (també coneguda per les sigles LNMCMLDJ).

L'associació gavanenca Plataforma Ludicosocial promou aquesta iniciativa al Baix Llobregat (sent, de la mà del Club Kritik, els pioners en portar la iniciativa a Catalunya l'any 2011) i convida als amics i amigues del Club Amatent de Sant Vicenç dels Horts, i tothom qui s'hi vulgui sumar, a compartir una nit fantàstica plena de jocs i bona companyia.

L'edició d'enguany serà el proper dissabte 22 de juny (a partir de les 22:30 hores) a la biblioteca municipal de Sant Andreu de la Barca.

En aquesta darrera secció de la temporada (la número 26) us expliquem per sobre la programació de LNMCMLDJ a Sant Andreu de la Barca tot animant-vos a participar i, com molt bé indica el nom de la secció, a descobrir molts jocs!

[ clica aquí per descarregar l'arxiu ]


Espai conduït per Jordi Milian amb la col·laboració/dinamització de Miquel Jornet.