Segona vegada que portem a la ràdio a un creador... primer va ser el nostre veí esparreguerí Jordi Gené (un dels autors del tàndem creatiu Piu Con Jocs) i ara, per fi, torna a trepitjar els estudis de Ràdio Sant Andreu el mític Chechu Nieto. Des de la primera secció el Jordi Milian es va capficar amb la idea de que entrevistem a l'artista gràfic santandreuenc. Han passat 33 seccions i per fi ho hem aconseguit!

Notareu que l'entradeta no és la típica de la nostra secció (ja tornarà), i és que hem hibridat dues de les seccions del Via Directa: Descobrint jocs + Fet a Sant Andreu. El resultat ha estat una entrevista a tres bandes en la que espero no haver trepitjat massa al meu company Jordi... però és que amb el Chechu puc estar parlant hores i hores sobre jocs. Si he estat massa "preguntón" ho sento... potser ha quedat més Descobrint jocs que Fet a Sant Andreu, però la veritat és que hem estat molt còmodes.

Com a exclusiva, li vaig donar la idea al mateix Chechu (moltes gràcies crack!) de dissenyar una imatge per a aquest post tan especial i li ha quedat (com tot el que passa per les seves mans) de puta mare. Ens hem inspirat en la imatge de Breaking Bad amb el Jesse Pinkman dient "KEEP CALM BITCH"... per dir-li al nostre estimat Jordi (el Jordi i el Chechu van ser companys de classe) "KEEP CALM JORDI MILIAN"... perquè ha estat molt pesadet, i alhora il·lusionat, en fer aquesta entrevista. Tot arriba!

[ clica aquí per descarregar l'arxiu ]


Espai conduït per Jordi Milian amb la col·laboració/dinamització de Miquel Jornet.