Avui a Descobrint jocs, la secció més lúdica del programa Via directa de Ràdio Sant Andreu, entrevistem a David Tercero: pare, manetes, jugador de jocs de taula moderns, membre del Club Amatent i engrescador lúdic de Sant Andreu de la Barca.

Parlem amb ell sobre la III edició del campionat OWL d'¡Aventureros al Tren! que se celebrarà aquest proper dissabte 29 de març a l'escola d'idiomes OWL Language School. Encara sou a temps de reservar la vostra plaça!

¡Aventureros al Tren! és un clàssic modern, un joc que durant la darrera dècada ha esdevingut una "gran porta d'entrada" a l'afició per moltes persones en molts països, un evergreen (producte que any rere any ven més unitats que la campanya anterior)... no és casual que aquest joc guanyés el darrer premi Interblogs. Aquest premi és un reconeixement que atorguen la majoria dels blogs especialitzats en jocs de taula a l'estat espanyol. Un joc que val molt la pena i que no ens cansarem mai de recomanar a la secció... ara teniu una oportunitat molt bona de provar-ho aquest dissabte durant el III campionat OWL d'¡Aventureros al Tren!

[ clica aquí per descarregar l'arxiu ]


Espai conduït per Jordi Milian amb la col·laboració/dinamització de Miquel Jornet.