Especial VICTUS

Avui a Descobrint jocs, la secció més lúdica del programa Via directa de Ràdio Sant Andreu, hem aconseguit portar als estudis a l'editor i els autors dels dos jocs sobre la novel·la VICTUS d'Albert Sánchez Piñol! I això no passa tots els dies...

Ja vam estar el passat dimecres a la DevirFest de presentació de VICTUS: el joc de cartes dissenyat per l'Oriol Comas (aquest joc de VICTUS és el que de moment sí ha sortit a la venda) i allà vam poder entrevistar fugaçment als mateixos protagonistes (en el proper episodi del podcast -RJ34- us oferirem també aquests àudios).

Arreplegar a aquest trio de creadors en un mateix estudi no és fàcil. Quim Dorca és el rainmaker que des de Devir ha encarregat aquestes dues produccions a dos reconeguts dissenyadors catalans de jocs de taula: Oriol Comas i Toni Serradesanferm. Comparem la producció cultural en forma de joc amb altres formes de producció cultural. I, tots tres, ens expliquen molt clarament la traçabilitat d'aquestes dues adaptacions lúdiques: des quan s'origina la idea fins quan arriba a les botigues, passant lògicament pel repte creatiu i editorial. Aquests dos jocs sobre la novel·la VICTUS prometen als jugadors participar en algun dels moments de la història amb un grau d'immersió diferent al del llibre i en companyia de més jugadors. Si voleu saber més... escolteu aquesta entrevista a tres bandes.

[ clica aquí per descarregar l'arxiu ]


Espai conduït per Jordi Milian amb la col·laboració/dinamització de Miquel Jornet.