¡De mudanzas!

Avui a Descobrint jocs, la secció més lúdica del programa Via directa de Ràdio Sant Andreu, ens traslladem d'estudi i volem emportar-nos tot el mobiliari al nou emplaçament. Per fer-ho, hem de trucar als professional de l'optimització dels centímetres cúbics, un ofici que es fa a molts llocs del planeta i des de fa molt temps. Coneguts amb múltiples noms (traginers, arriers, transportistes...), no li donem més voltes perquè ens anem ¡De mudanzas!

¡De mudanzas! és un brillant joc familiar d'optimització de volums de l'alemany Bernd Eisenstein (aquest autor té una microeditorial anomenada Iron Games amb la que es publica els seus propis jocs. Al seu catàleg té veritables joies com Peloponnes, un joc que ens encanta!).

¡De mudanzas! està publicat per l'editorial granollerina Homoludicus sota l'interessant segell de "Joc Solidari amb l'associació Ayudar Jugando", com molts altres del seu catàleg. Si voleu saber més de l'associació, vam entrevistar a alguns dels seus membres a l'episodi RJ29: El pare, el campió i el somriure, en el marc de les XIII Jornades Benèfiques Ayudar Jugando. Per aportar a la bona feina que fa aquesta associació podeu comprar els jocs solidaris o també podeu visitar la seva web i fer-vos socis. Coneixereu jocs i persones excel·lents!

[ clica aquí per descarregar l'arxiu ]


Espai conduït per Jordi Milian amb la col·laboració/dinamització de Miquel Jornet.