Island Siege

Avui a Descobrint jocs, la secció més lúdica del programa Via directa de Ràdio Sant Andreu, parlem d'un joc força desconegut pel gran públic. Una d'aquelles petites joies que de tant en tant sorgeixen entre milers i milers de projectes de finançament col·lectiu a la plataforma nord-americana Kickstarter.

La proposta de Dan Manfredini a Island Siege és situar els jugadors al bell mig d'una aferrissada batalla a les illes del mar Carib en plena època colonial. En una capsa molt reduïda Manfredini ha sabut empaquetar un munt de sensacions per viure-les en un temps també molt minso: només 30 minuts!. Una contesa entre dues potències navals que constantment fortificaran les seves costes, colonitzaran nous espais per tal de desenvolupar-hi edificis i naus que milloraran la potència d'atac i l'efectivitat defensiva, intentaran sabotejar els plans rivals amb anticipació i astúcia... una experiència que pot acabar en victòria per dues vies: l'econòmica o el desenvolupament.

Island Siege, després d'una petita edició en format print & play i del seu modest pas per Kickstarter, ha estat publicat per APE Games i té distribució internacional. Potser no queden moltes còpies, però és un joc que des de la secció i el podcast recomanem fermament si us agraden els jocs de "toma y daca", ràpids i per a dos jugadors.

[ clica aquí per descarregar l'arxiu ]


Espai conduït per Jordi Milian amb la col·laboració/dinamització de Miquel Jornet.