SCAPE

Torna una setmana més Descobrint jocs, la secció més lúdica del programa Via directa de Ràdio Sant Andreu i tornem a parlar d'un joc d'escapament... si fa dues setmanes havíem d'escapar de la 9a dimensió, avui toca escapar dels nazis! I com la setmana passada tenim convidat... i un altre de retruc!

No ens atabalem... el joc del que parlem avui és el flamant SCAPE editat per la també nova editorial GDM Games. I les persones que ens acompanyen a l'estudi són el Francisco Gallego, més conegut com a "Pak", com a autor i editor d'SCAPE i (atenció, salta la sorpresa) l'artista gràfic local però de renom internacional Chechu Nieto! Sí, el Chechu havia quedat amb el "Pak" per parlar d'afers professionals i molt amablement va seure a una de les cadires de l'estudi de ràdio per provar el nou joc de GDM Games i també per opinar-ne de l'art gràfic (tranquils... tenia el hell mode desconnectat!). No descartem tornar a tenir al Chechu amb nosaltres en properes seccions, us recordo que el Jordi i ell van ser companys d'institut i hi ha molt bona sintonia.

Posats a recordar, encara podeu participar al concurs del Taxi Driver Barcelona on sortegem una còpia signada, dibuixada i dedicada del joc. Si voleu més detalls escolteu la secció número 85 (allà s'explica la mecànica -força senzilla- per participar).

[ clica aquí per descarregar l'arxiu ]


Espai conduït per Jordi Milian amb la col·laboració/dinamització de Miquel Jornet.