Isle of Trains

Continuem parlant de jocs una setmana més al Via directa de Ràdio Sant Andreu. Arribem a la secció número 95... i estem desitjant poder fer les 100 abans d'acabar aquest 2015 (si tot va bé així serà... i amb alguna sorpresa afegida!). Esteu molt atents.

Amb el temps que portem de rodatge del cofinançament de productes culturals mitjançant plataformes com Kickstarter o Verkami, puc dir a nivell personal que (en el cas dels jocs de taula) el 80% de projectes que assoleixen el finançament necessari per ser duts a terme són jocs bastant prescidibles, fins i tot dolents en molts dels casos. L'altre 20% aporta alguna cosa interessant (potser únicament pel nínxol de jugadors per als que s'ha fet ad hoc) però només una petita part d'aquest 20% són grans jocs... i aquest Isle of Trains representa perfectament una de les poques "agulles" que podem trobar al "gran paller" del crowdfunding.

El vincle musical amb aquesta secció va de dibuixos animats... quins són els trens més bufons que viuen a una illa? Segurament si teniu canalla a casa ja sabreu que parlo de'n Thomas i els seus amics, a la ràdio se'ns va colar la música de la versió llatina, però en aquest vídeo teniu la versió catalana sencera.

[ clica aquí per descarregar l'arxiu ]


Espai conduït per Jordi Milian amb la col·laboració/dinamització de Miquel Jornet.