Avui ens anirem de botigues, perquè en plena campanya nadalenca els podcasters fem més nosa que servei si trepitgem les botigues... hem aprofitat els darrers dies de gener per visitar els nostres amics i patrocinadors (Ziggurat Jocs a Castelldefels i JugarXJugar a Barcelona).

Però abans de les botigues, un molt bon àudio que ens ha passat amablement l'amic Gurney gravat a DAU Barcelona: la presentació oficial de Devir sobre els seus futurs dos títols sobre la novel·la VICTUS. També, com ja és habitual, tenim el Lost in Translation on el Jordi Nadal ens explica algunes de les seves partides a Hongria (Ricochet Robots, Wizard i Árnyékháború -¡toma ya!-) i també comenta els avantatges i inconvenients que veu en jugar a jocs de taula en plataformes on-line.

Trobareu també l'anunci dels propers campionats de Carcassonne (a Manresa i organitzat pel Club del Joc) i de Els Colons de Catan (a Sant Vicenç dels Horts i organitzat pel Club Amatent), un poema i, ja al final, una versió molt currada del tema Creep dels Radiohead. En breu tindrem més novetats al podcast. Gràcies per escoltar-nos!

[ clica aquí per descarregar l'arxiu ]


Crèdits musicals: