Avui és un dia gran perquè estrenem una secció que creiem que pot ser molt útil pels papis i les mamis i, amb ella, s'estrena al podcasting lúdic una veueta de només 4 anys! Oi que és per celebrar-ho?

Però no ens avancem i anem a pams... començarem amb una entrevista que ens ajudarà a desvirtualitzar una mica una dona vinculada al món lúdic i que fa una tasca molt important a Devir. Xerrem amb la community manager Rosa Ramis sobre xarxes, comunicació, afició i joc organitzat des de la sisena planta del 184 del carrer Rosselló.

Seguirem amb el nostre col·laborador en terres llunyanes, Jordi Nadal responsable de la secció Lost in Translation, que ens farà una reflexió molt interessant sobre les diferències entre l'afició als LCG (agafant Magic: The Gathering i Android: Netrunner com a exponents) i l'afició als jocs de taula moderns. Ara sí, donarem pas a dos dels membres d'una família de "jugons" (la petita Judit i el seu pare Urko) que ens ajudaran a donar les Primeres Passes en el món lúdic amb els més petits de casa: útils consells i una ressenya del joc El baile de disfraces de las mariquitas. Continuarem amb l'Edgard Massot, amb una nova Llicència per Jugar, que ens introduirà la curiosa història de creació del joc Prêt-à-Porter (editat per PORTAL Games l'any 2010) i obra dels autors polonesos Piotr Haraszczak i Ignacy Trzewiczek. Un joc econòmic per core gamers que l'Edgard recomana més enllà dels possibles prejudicis temàtics.

Com ja està sent habitual ens acomiadem amb un cover. Un bon tema que va formar part de la banda sonora de la brillant opera prima de Sofia Coppola: Playground Love (la pel·lícula és Les Verges Suïcides). Aquí teniu l'enllaç al videoclip original amb escenes del film.

[ clica aquí per descarregar l'arxiu ]


Crèdits musicals: