Iniciem aquest episodi amb unes entrevistes realitzades a la darrera DevirFest de presentació del joc de cartes de VICTUS. A diferència de l'entrevista d'estudi que us vam oferir al passat DJ54, aquí trobareu soroll de fons (es van enregistrar al carrer Paradís), els mateixos tres protagonistes (Oriol, Quim i Toni), però oferint respostes un xic diferents... i és que la diferència bàsica entre DJ i RJ és que els primers són àudios fets per a un públic generalista i els segons són àudios fets per a un públic més jugador. Esperem que aprecieu la diferència i que us semblin interessants els continguts.

Seguim a Hongria, on el Jordi Nadal parla del tema de moda: Hearthstone. Analitza què pot estar passant per provocar tanta fal·lera amb aquest free-to-play de cartes col·leccionable digital.

Tornen la Judit i l'Urko per ressenyar el joc Rory's Story Cubes (amb partida gravada... no us la podeu perdre!). I també obren una petita gran reflexió sobre el ritme que imposem als petits a l'hora de jugar que ens serveix per per encunyar el terme Slow Gaming, que seria (salvant les distàncies) l'equivalent lúdic a l'Slow Food en l'àmbit gastronòmic.

Finalment també responem la pregunta de l'episodi, que relaciona els jocs amb el nostre mobiliari domèstic. I ens acomiadem amb un tema que dedico a la meva parella i els 8 anys portem junts: Bei Mir Bist Du Schön. Una cançó que parla d'amor, de llengües i que també és un himne contra els radicalismes que cal recordar (ara més que mai amb el ressorgiment ultradretà a Europa).

[ clica aquí per descarregar l'arxiu ]


Crèdits musicals: