Hem tornat molt aviat perquè tenim material per fer un altre episodi llarg. La fira JUGAR X JUGAR de Granollers ens ha deixat alguns àudios (tot s'ha de dir... gràcies a l'amic Gurney del podcast Días de Juego), alguns contactes interessants (com la gent de Juganet de Santa Coloma de Farners) i moltes frases per pensar-hi.

Entre les frases volem destacar dues, i totes dues es van pronunciar durant el lliurament dels premis de creació de jocs Ciutat de Granollers. La que dóna títol a aquest episodi la va emetre l'alcalde granollerí Josep Mayoral i l'altra (Tutte le cose incrociate sono più belle) el gran Francesco Nepitello. Les podeu sentir i seguir el lliurament dels premis durant la primera part d'aquest episodi.

Seguirem amb una entrevista feta via Skype al Toni Viader de Juganet. Parlem de qui són, què fan, on estan i també de la curiosa embranzida que l'estan donant al Carrom (un joc de flicking provinent de l'Índia). Atenció, els podreu veure en acció i conèixer en properes activitats a la província de Girona i més enllà: Festa de la Sega de Santa Coloma de Franers, Correjocs de Sant Vicenç dels Horts, Ludivers...

Torna l'Edgard Massot amb la seva secció i ens fa la seva particular crònica de JUGAR X JUGAR 2014. Explica a què va jugar i amb qui es va relacionar. També respon a la pregunta que vam proposar a l'episodi anterior de quins són els seus jocs més "tauleros" i quins els més "prestatgeros".

Si us pensàveu que ja s'havia dit tot de VICTUS, us equivoqueu! A JUGAR X JUGAR 2014 també es va fer una presentació oficial del projecte dels dos jocs... moltes coses us sonaran, però encara ens sorprenen els autors i l'editor amb alguns relats que no van sortir ni a la passada DevirFest ni als estudis de Ràdio Sant Andreu. Si ho escolteu us puc assegurar que ja haureu fet un màster sobre la gestació dels jocs de VICTUS... i ara només us quedarà comprar-los i jugar-los molt.

Finalment ens acomiadem amb un cover que hem relacionat amb la frase de Mayoral. I si el món ja és una gran taula i només depèn dels comportaments de les persones que volen decidir lliurement com juguen?

[ clica aquí per descarregar l'arxiu ]


Crèdits musicals: