Al RESERVOIR JOCS no tanquem per vacances! El fet de tenir un hosting de pagament ens esperona a carregar àudios tots els mesos... i d'àudios gravats en tenim alguns molt bons a la recambra.

Comencem amb una mini-crònica que ens fa en Ribo des d'Igualada, on vam estar intentant fer el rècord de 150 jugadors en una macropartida simultània de Carcassonne. Tot i que no vam arribar als 150, vam superar els 100 jugadors i l'ambient va ser formidable. Tot per celebrar els 150 anys de l'Ateneu Igualadí i els 6 anys de les patitrobades.

Un d'aquests arxius correspon a un dels col·loquis en clau lúdica que l'Oriol Ripoll desenvolupa sota el títol La vida és joc al Born Centre Cultural. En anteriors episodis us hem ofert alguns d'aquests col·loquis, i ara us portem un que va fer en companyia de Jordi Galceran (dramaturg, guionista i traductor. Reconegut internacionalment per haver escrit El métode Grönholm, portada al cinema l'any 2005 pel director argentí Marcelo Piñeyro).

La qualitat del so no és gaire bona, però es pot seguir bastant bé i us pot resultar interessant saber com aquests dos personatges enllacen el món del teatre amb el món dels jocs. Sortiran a escena alguns títols ja coneguts per molts de vosaltres: Los Hombres Lobo de Castronegro, La Resistencia, El Faraó...

Acabem amb un Coffee Time on, amb l'ajut de l'Eneida, exposem les nostres sensacions post-partida d'Armadöra, un remake del joc de 2003 Nuggets de Christwart Conrad. Fer aquesta secció ens ha servit per aprendre que en català correcte les "pepites d'or" són "palletes d'or". Espero que allà on estiguis, Pompeu, ens sàpigues perdonar.

Us tornem a recordar que tenim un Venetia signat pels autors que pot canviar de mans passat aquest estiu! Participar i tenir possibilitats d'emportar-vos-ho és molt fàcil: només ens heu d'enviar correus o àudio-correus a info@reservoirjocs.cat explicant-nos quins són els jocs als que jugareu aquest estiu (els àudio-correus tindran 3 participacions i els correus 1). Molts ànims!

[ clica aquí per descarregar l'arxiu ]


Crèdits musicals: