Ja hem tornat i amb un episodi 38 molt especial. Us vam demanar participació i us heu mullat: a la piscina, a la platja, fent el repte de la galleda... alguns de vosaltres fins i tot heu participat amb els vostres correus i àudio-correus per fer-nos saber a què heu jugat (o a què volíeu jugar) aquest estiu.

Us estem MOLT agraïts, tots mereixeu un premi tant bo com el Venetia signat i ja estem pensant maneres pels propers estius, o altres fites importants del podcast, poder tenir algun detallet més per vosaltres. Enguany només ha pogut ser un dels 13 participants.

Entre aquests 13 participants hem tingut gent de moltes parts del món: Catalunya, Mallorca, Madrid, Granada, Xile... alguns són amics podcasters, com la gent de Otro Juego Más, en Bascu de La Voz de su Juego o l'Emilio de La Ludoteca de Pampala. Justament l'Emilio ens parlava d'un joc que ha jugat aquest estiu amb els seus fills, L'Escala Embruixada (també conegut extraoficialment com L'escala dels Fantasmes) i, abans de donar els resultats dels jocs més jugats durant l'estiu pels nostres oients, escoltarem la Judit i l'Urko fent una ressenya sobre aquest joc de Devir. També l'Urko farà una interessant i breu reflexió sobre perquè els costa tant als nens i nenes perdre i com ho hem d'enfocar els adults.

[ clica aquí per descarregar l'arxiu ]


Crèdits musicals: