Provem nous formats i noves formes de gravar... després d'un intent frustrat (per causes tècniques) amb els companys Edgard Massot, Xavi Carrascosa i Jordi Nadal el passat diumenge... hem hagut de fer durant setmana (concretament dimarts) una nova gravació de tot l'episodi 39 només amb el Jordi. Sí, semblava el dia de la marmota! Però és que els temes que vam tractar eren dignes de fer aquest esforç: la compra d'Homoludicus per part de Devir, els jocs "porta d'entrada" a l'afició i el premi JdA.

S'ha de dir que dels temes referents a la compra d'editorials i el premi JdA, l'amic Gurney acaba de publicar un episodi molt bo i professional (donant veu a les dues parts implicades: Xavi Garriga de Devir i Pol Cors d'Homoludicus) que clarifica molt tot el panorama (molt més que el vídeo que vam veure nosaltres i del que fem referència). Us recomanem molt l'escolta d'aquest episodi 54 de Días de Juego (vam coincidir molt en el plantejament dels temes però en Paco ho ha resolt bastant millor). Tot i així nosaltres també xerrem del que ha estat la notícia lúdica de l'any i del premi JdA. Intentem, el Jordi i jo, aportar els punts de vista del Xavi i l'Edgard en la conversa del passat diumenge. A ells i a l'audiència us devem una disculpa... en futurs episodis tindrem més veus al voltant dels micros del RESERVOIR JOCS, de les errades s'aprèn.

Comentar també que aquest cap de setmana hi han hagut mogudes lúdiques: 20è aniversari de Catan, Triquet Fest al Born Centre Cultural, Nits de Joc del Club del Joc del CAE a Manresa... no arribem a tot i amb els problemes tècnics i recuperant-me d'un accident laboral (finalment i per sort sense massa transcendència) no han estat els dies més productius de la meva trajectòria. Tot i així seguim aquí i esperem seguir informant tan bé com ens sigui possible sobre el que passa als taulers i una mica més enllà. Gràcies de nou per escoltar-nos!

[ clica aquí per descarregar l'arxiu ]


Crèdits musicals: