Hem estat al despatx de VIRAVI, la nova editorial granollerina i hem parlat amb els quatre caps pensants que la formen: Víctor Masachs, Rafa López, Víctor Cobas i, com a assessor extern, l'autor Toni Serradesanferm. Ens han explicat la seva estructura, orígens, intencions i també els dos primers títols que estan cuinant de cara a principis de 2015: One Night Ultimate Werewolf (de Ted Alspach i Akihisa Okui) i Cargolino Valentino (d'Eugeni Castaño).

Al bar lúdic Queimada vam quedar amb els nois de l'equip Guspira, uns manresans que s'han llençat a portar a Verkami un joc sobre els correfocs. Xerrem de cultura catalana, jocs de taula i l'estat de la campanya de la seva creació Guspira, el joc dels correfocs. Queden pocs dies per acabar el micromecenatge i els falta una petita empenta. Animeu-vos! Jugar amb foc mai havia estat tan fàcil i divertit!

En Jordi Nadal, com de costum ens porta una secció made in Magyarország molt interessant. Avui tracta fonamentalment dues experiències que ha viscut recentment: el doble fil de recórrer la corba d'aprenentatge d'un joc a internet i la seva primera partida a rol (la cinquena edició de Shadowrun) i en anglès per acabar-ho d'adobar... comenta que és un bon mètode per ampliar vocabulari. Preneu nota acadèmies!

Acabem amb una petita entrevista als responsables del podcast La Voz de su Juego (Bascu i Fran) que, com assidus a les 24 hores de Sabadell, ens explicaran el funcionament d'aquesta jornada clàssica al panorama català i la seva experiència en anteriors edicions. Us recordem que el club El Refugio del Sátiro organitza aquesta trobada, la 9a edició, el proper dissabte 15 de novembre a partir de les 10:00 hores del matí. 24 hores de joc non-stop!

[ clica aquí per descarregar l'arxiu ]


Crèdits musicals: