Tot i que encara ens queda molt material per treure del passat festival DAU Barcelona (i ho traurem), també tenim àudios interessants d'algunes activitats pre-nadalenques i descentralitzades al voltant del joc que volem compartir. En aquest cas ens referim a la conferència que Josep Maria Allué, autor de jocs "FFF" (Fun, Filler and Family games), va fer a Manresa a finals de novembre. Convidat pels amics de El CAE, el Josep Maria va explicar diferents tipologies de jocs i va fer una sèrie de recomanacions a les famílies assistents a l'acte.

Però aquest episodi també dóna veu a autors que comencen, i així ho demostra l'entrevista inicial a Miquel Bruque (conegut ja en aquest podcast perquè vam estar parlant amb ell d'un prototip anomenat Evil Rising). Doncs resulta que Evil Rising ha mutat... i de quina manera! Ara es diu Wake Up, Cthulhu!, va estar premiat al darrer concurs de prototips del festival DAU Barcelona i sortirà en breu en cofinançament per la plataforma Verkami. Si no el compreu perdreu punts de seny! Esteu avisats!

I entre Bruque i Allué torna l'home de Szeged, i ens regala un separador molt interessant on parla de les seves sensacions amb Mice and Mystics, Colt Express, Pathfinder Adventure Card Game, Blokus... i el més important, en sintonia amb la intenció de donar servei des d'aquest podcast, en Jordi Nadal respon a un dels nostres oients que demanava informació sobre jocs recomanables d'autors hongaresos... preneu nota perquè surten coses tan rares com: Krysis, Sárkánytojás, Kendo Kártyajáték, Imperia, Captain Cool, GYÜMI, Csodapalota i Granna Szörnyszekrény. Tot un món per descobrir! Gràcies Jordi.

[ clica aquí per descarregar l'arxiu ]


Crèdits musicals: