Unes noves jornades neixen a la ciutat de Sabadell, que ja tenia el seu esdeveniment per a jugadors avesats amb les 24 hores, i ara amb #JugaSBD s'obre al gran públic amb aquesta iniciativa del botiguer i emprenedor Eloi Castells. Tot s'ha de dir, no es poden començar millor unes jornades lúdiques que amb un cartell fet pel mismíssim Chechu Nieto. Brutal!

#JugaSBD ofereix a part d'una ludoteca de més de 200 jocs alguns espais de reflexió i compartició de coneixement, i això ens agrada molt. A més, intenten hibridar (concepte recurrent en aquest episodi i la jornada) el joc de taula amb altres disciplines com el còmic o les noves tecnologies, conferint originalitat i frescor a l'esdeveniment. L'àudio central de l'episodi és la xerrada Joc i videojoc: el fet transmèdia com a fusió analògica-digital a càrrec d'Oscar García Pañella (director de programa del grau universitari en videojocs d'ENTI). L'Oscar va regalant una sèrie de recursos durant tot el seu speech i els hem intentat compilar aquí:

Tot i que no oferim la taula rodona de #JugaSBD sobre micromecenatge perquè l'episodi se'ns dispararia de temps, sí us recomano al final de l'àudio que mireu la campanya a Giochistarter o Kickstarter del joc de Javier Garcia The Foreign King per si us pot interessar, queda poc temps i pinta molt bé! Res més, ens veiem a Granollers!

[ clica aquí per descarregar l'arxiu ]


Crèdits musicals: