Conversa de taverna... parlem de Hearthstone!

Dissabte vam coincidir a les jornades ILUDO + que jocs de Mataró el Jordi Nadal i jo. Abans de la conferència "De Màgia Borràs a VICTUS: l'edició de jocs de taula a Catalunya", vam estar parlant i automotivant-nos per gravar d'una manera diferent. Ja no farem un podcast amb seccions (que són molt estimades però que requereixen un equip descentralitzat de persones invertint moltes hores per gravar, sincronitzar les trameses dels arxius, editar...), hem decidit gravar plegats (i per què no, amb més gent) però remotament i aquest és el primer resultat. El tema central és Hearthstone, un LCG digital que ens apassiona a tots dos (més al Jordi que a mi... aquí podeu veure el seu 12-0). Avisem que la xerrada pot esdevenir molt de nínxol... vull dir que igual us interessa si us heu atrevit a provar aquest joc o si us esteu pensant fer-ho.

Abans de tot comencem explicant a què hem jugat darrerament i surten jocs com Ubongo, Galaxy Trucker, Terra Mystica, Keyflower, Dead of Winter, Dominant Species, Dogfight, El Señor de los Anillos: El viaje a Mordor, Risk Revolution (també conegut com a Risk Legacy en la seva edició anglesa).

Això és un avançament del que serà la propera temporada d'episodis llargs (RJ). També us confirmo que hem tancat un acord per seguir un any més a Ràdio Sant Andreu fent les seccions del Descobrint Jocs (DJ). I aquest estiu alguna cosa més caurà... ja ho diu el refrany: a l'estiu tota cuca viu!

[ clica aquí per descarregar l'arxiu ]