Ayudar Jugando 2015 + Tria la teva aventura 2.0

Inicis de desembre... pels jugadors i jugadores que viviu a Barcelona ja sabeu què signifiquen aquestes dates: primer de tot una parada tècnica i obligada a Ayudar Jugando (les jornades lúdiques solidàries per excel·lència) i després, o abans fins i tot, tenim un munt d'activitats de reflexió al voltant del joc vinculades al festival Dau Barcelona... en aquest àudio trobareu la taula rodona Tria la teva aventura 2.0: Les narratives contemporànies del joc desenvolupada a la llibreria Gigamesh el passat divendres 4 de desembre.

Aquí teniu el directori de continguts:

  • 5:00 - També fem cross-podcasting i comencem amb el gran Paco "Gurney" del podcast Días de Juego.
  • 11:10 - Seguim parlant amb Xavi Socías de Cheap Films sobre què feien a Ayudar Jugando i què faran aquest cap de setmana al festival Dau Barcelona.
  • 15:10 - L'autor del prototip que més diners va recollir en la subhasta benèfica d'enguany va ser... Toni Serradesanferm! I també xerrem amb ell.
  • 20:25 - Un dels col·laboradors habituals del nostre podcast, l'Urko, també va ser voluntari en la ludoteca solidària. Ens narra breument la seva experiència com a "explicador de jocs per la causa".
  • 22:55 - Acabem el nostre pas per les AJ2015 valorant les jornades amb Pablo Giménez, president de l'associació.
  • 29:15 - TAULA RODONA: Tria la teva aventura 2.0: Les narratives contemporànies del joc (moderador: Anton Planells / Ponents: Tatiana Delgado, Ismael Ávalos, Chema Pamundi i Antonio Catalán).

[ clica aquí per descarregar l'arxiu ]


Crèdits musicals: