L'Ala Verda de la Casa Blava

Anem molt, MOLT, liats perquè aquest cap de setmana és una de les festes grans del joc de taula a Catalunya: la Fira JugarXJugar de Granollers amb campionats, prototips, demostracions, veredicte del Concurs de Creació de Jocs Ciutat de Granollers... però avui no us parlarem d'això, us avancem el que passarà el cap de setmana del 14 i 15 de maig a Sant Vicenç dels Horts... ni més ni menys que la quarta edició del CorreJocs, les jornades promogudes pel Club Amatent. I d'aquest gran club surten també grans projectes, de caire particular per part de dos membres (l'Ari i l'Abril) avui us volem parlar d'Alaverde Games i el seu primer joc que sortirà per Kickstarter: Battlefields.

I així queda la cosa:

  • 2'15'' - El Jordi Nadal ens parla del que per a ell és el millor partygame de dibuix: Duplik.
  • 11'20'' - Si l'episodi anterior estava fascinat amb el Legendary Encounters: An Alien Deck Building Game... ara parlo d'un altre cooperatiu que m'està absorbint totalment: Victus: Barcelona 1714. I sí, potser ens estem prenent massa seriosament la participació en el campionat.
  • 24'40'' - Valorem la notícia de la sortida de Pandemic Iberia.
  • 32'32'' - Amb el Dani Garcia, "presi" del Club Amatent, parlem de tot el que podreu trobar en el futur CorreJocs 2016 (14 i 15 de maig de 2016). Perquè després de Granollers podem seguir jugant!
  • 42'31'' - L'Ari i l'Abril ens expliquen la seva particular i interessant història d'emprenedoria a l'hora de muntar una nova micro-editorial: Alaverde Games. Properament a les vostres pantalles s'iniciarà la campanya de cofinanaçament del seu primer joc: Battlefields. N'estem molt amatents (i mai millor dit!).

[ clica aquí per descarregar l'arxiu ]


Crèdits musicals: