Presentació del joc Barcelona La Rosa de Fuego

En breu començo a compartir les mini-entrevistes fetes al cinquè Festival Dau Barcelona, però d'abans tinc l'àudio de la presentació en societat del joc Barcelona La Rosa de Fuego, un acte realitzat durant el matí a la mateixa fàbrica de Moritz on per la tarda es va desenvolupar la típica Devir Fest de cada any (podeu escoltar aquí l'entrevista que li vaig fer durant la trobada a Xavi Garriga, director editorial de l'empresa, com a corresponsal del podcast espanyol Vis Ludica).

A la presentació van participar, a més del Joaquim Dorca (soci-director de Devir), l'historiador Francesc Xavier Hernández Cardona i els autors del joc Marco Maggi i Francesco Nepitello.

Cap al final de l'àudio, el Joaquim diu que els agradaria publicar un joc d'una editorial nord-americana sempre que els deixessin canviar l'aspecte gràfic actual d'aquest joc (que no pot dir en públic)... la portada del Barcelona La Rosa de Fuego que acompanya aquestes línies conté alguna pista sobre el títol d'aquest misteriós joc futurible de Devir per aquells qui sàpiguen mirar i investigar una mica. Us hi animeu?

[ clica aquí per descarregar l'arxiu ]