Quasi podem dir amb absoluta certesa que si hi ha una editorial a l'estat espanyol que sap atendre als mitjans, convencionals i socials, aquesta és Devir. Des de fa molts anys compta amb el prestigiós gabinet de comunicació Xarli Diego, que en moltes ocasions ha posicionat l'editorial en llocs destacats de la premsa. A partir de 2015, s'uneix a l'equip el jove periodista Benja Amorín que, a més de posar en marxa el projecte Devir TV, esdevé un canal de comunicació directe i dinàmic amb la massa crítica que amb regularitat es dedica, o ens dediquem, a parlar amb passió d'aquesta afició.

Fruit dels mailings del Benja, el passat dijous 19 d'abril, ens vam trobar a l'Ateneu Barcelonès diferents divulgadors lúdics com el mestre Oriol Comas, Nano Márquez de Funattic Channel, Edu Pascual d'Enjuégate o el bloguer Luis Hernández, també conegut com The Black Meeple, entre d'altres... era la presentació del nou joc de Roberto Fraga i Yohan Lemonnier: Gretchinz!

Gretchinz! passarà a la història com la primera llicència de Games Workshop publicada per Devir. No és fàcil tenir al catàleg una referència ambientada plenament en el món de Warhammer 40.000, que aquesta sigui un joc de cartes bastant accessible i que vingui signada per un tàndem d'autors de moda com són Roberto Fraga i Yohan Lemonnier. Esperem que aquest sigui l'inici d'una gran amistat.