EL NOSTRE 'TRENDING TOP 3':

Devir

Amb oficines a Barcelona, Bolonya, Lisboa, Mèxic D.F., Miami, Santiago de Xile, São Paulo i Seattle. El Grup Devir cobreix tota l'Amèrica Llatina, Portugal, Espanya, Itàlia i els Estats Units. Des de la fundació de la primera Devir a Brasil, el 1987, publiquen còmics, llibres i jocs. Productes que diverteixen, amb mons replets de fantasia i imaginació. Històries per llegir, il·lustracions per admirar i jocs per gaudir amb creativitat i intel·ligència.

DAU Barcelona

El gran festival de la participació i la creativitat al voltant del joc de taula. És d'entrada lliure i s'adreça a un públic ampli. S'hi ofereixen jocs de tot tipus i per a totes les edats, amb un espai propi per al joc infantil. El festival se celebra al recinte de Fabra i Coats i a la plaça de Can Fabra del barri de Sant Andreu. El festival està organitzat per l'Institut de Cultura de Barcelona, amb el comissariat d’Oriol Comas i la complicitat dels serveis de l'ICUB.

Homoludicus

Homoludicus fou una empresa granollerina que del 2007 fins el 2014 va publicar diferents jocs de taula en castellà. Comandada per Pol Cors i Aidi Riera, l'editorial va publicar diferents jocs d'autors estatals i també va llicenciar èxits com Coloretto, Ubongo, Agricola o Galaxy Trucker entre d'altres. Va ser la primera editorial en donar a conèixer a Espanya i Amèrica Llatina autors de culte com Uwe Rosenberg o Vlaada Chvátil. Tot el seu catàleg va ser adquirit per l'empresa Devir l'any 2014.

TAMBÉ HI DESTAQUEN...