EL NOSTRE 'TRENDING TOP 3':

Devir

Amb oficines a Barcelona, Bolonya, Lisboa, Mèxic D.F., Miami, Santiago de Xile, São Paulo i Seattle. El Grup Devir cobreix tota l'Amèrica Llatina, Portugal, Espanya, Itàlia i els Estats Units. Des de la fundació de la primera Devir a Brasil, el 1987, publiquen còmics, llibres i jocs. Productes que diverteixen, amb mons replets de fantasia i imaginació. Històries per llegir, il·lustracions per admirar i jocs per gaudir amb creativitat i intel·ligència.

DAU Barcelona

El gran festival de la participació i la creativitat al voltant del joc de taula. És d'entrada lliure i s'adreça a un públic ampli. S'hi ofereixen jocs de tot tipus i per a totes les edats, amb un espai propi per al joc infantil. El festival se celebra al recinte de Fabra i Coats i a la plaça de Can Fabra del barri de Sant Andreu. El festival està organitzat per l'Institut de Cultura de Barcelona, amb el comissariat d’Oriol Comas i la complicitat dels serveis de l'ICUB.

Reiner Knizia

Reiner Knizia (Illertissen, Alemanya, 1957) és un dels creadors de jocs de taula més reconeguts internacionalment, amb més de 500 títols. Entre els premis rebuts destaquen dos Spiel des Jahres, dotze US Games 100, Joc Europeu de l'Any, premi Mensa o tres Grand Prix du Jouet. Matemàtic de formació, es dedica a horari complet a la creació de jocs (alguns d'ells amb més de 10 milions d'unitats venudes). Tot i que ha conreat diversos gèneres, sobresurt en jocs d'estratègia d'ambientació abstracta.

TAMBÉ HI DESTAQUEN...